کشت میکروبی در صنایع غذایی ( اصول و تکنیک ها)

در این فرم می توانید اطلاعات دوره آموزشی را مشاهده نموده و اقدام به پیش ثبت نام یا ثبت نام قطعی در کلاس های دوره نمایید

کشت میکروبی در صنایع غذایی ( اصول و تکنیک ها)



مدت: 8 ساعت


تعداد جلسات: 4 جلسه

شرح و سرفصل ها
کلاسهای این دوره

توجه:

  • در این بخش می توانید کلاس های موجود این دوره را مشاهده، ارزیابی و جهت ثبت نام قطعی انتخاب نمایید
  • به جنسیت و نوع برگزاری کلاس حتما دقت فرمایید
  • با استفاده از دکمه اطلاعات می توانید جزئیات بیشتر و همچنین شرح و سرفصل های کلاس را مشاهده نمایید
  • از زمان و روزهای برگزاری کلاس می توانید با زدن دکمه زمان مطلع شوید
  • کلاس مورد نظر شما می تواند اقلام آموزشی نیز داشته باشد که در سبد ثبت نام قابل رویت و انتخاب خواهد بود
  • ممکن است کلاس مورد نظر شما به علت نوع برگزاری و عوامل دیگر، شهریه ای متفاوت از شهریه پایه دوره داشته باشد
  • در انتخاب ترم و کلاس خود دقت نمایید

انتخاب کلاس

پیوند:
امتیاز بدهید:
1 2 3 4 5
0/5 (0 امتیاز)
نظرات
ساره رجبی (دوشنبه 25 بهمن 1400 21:43:29)

خیلی خوب

نازنین (شنبه 04 دی 1400 16:20:32)

بسیار عالی

نظر خود را وارد کنید
مرکز آموزش های تخصصی کوتاه مدت دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان

شبکه های اجتماعی